• Kaap Kweet
  Kaap Kweet

  Om Kaap Kweet te spelen heb je ook nog een apart verkrijgbare vragenset nodig! Reis langs Kaap Kweet om als eerste alle edelstenen te verzamelen. Los in elke wereld een vraag juist op en neem die kostbare edel- steen mee. Of kies je liever voor een fiets, paard, limo, raket, schild- pad of dino om door te kunnen reizen naar een van de andere werelden? Blokkeer wegen, denk strategisch en versla je tegenstan- ders! Dit leerrijke en spannende spel loodst kinderen spelenderwijs door de leerstof van de basisschool. Met deze speldoos en een vragenset met de leerstof per leerjaar oefenen kinderen op hun niveau. Elke speler kan een vragenset van zijn/haar leerjaar gebruiken. Zo kun- nen verschillende leeftijden samen spelen! Het leukste spel over alles wat je leert in de basisschool! Alle leerdomeinen komen aan bod. De vragensets, opgesteld door onderwijsspecialisten, zijn volledig aangepast aan de eindtermen. Elke vragenset bevat 87 kaartjes met meer dan 520 vragen én ant- woorden. In elke vragenset zitten vragen over wiskunde, taal, we- reldoriëntatie - natuur, techniek, tijd, ruimte, samenleving, muzische vorming, motorische ontwikkeling (en voor 5 en 6 ook over Frans).
  Voordelen om Kaap Kweet te spelen:
  • op een leuke manier checken hoe kinderen de leerstof uit hun leerjaar hebben verwerkt.
  • elk kind kan op zijn eigen niveau meespelen doordat er voor elk leerjaar een afzonderlijke vragenset beschikbaar is. Zo kunnen verschillende leeftijden samen spelen!
  • De vragensets, opgesteld door onderwijsspecialisten, zijn volledig aangepast aan de eindtermen.
  • Aandacht voor de hedendaagse diversiteit op vlak van gender, huidskleur en rollenpatroon-doorbrekend.
  • Er werd ook zeer veel aandacht besteed aan het spelmateriaal met mooie edelstenen en uitsparingen in de spelersborden zodat je niet steeds alle edelstenen moet gaan zoeken als iemand eens tegen de tafel stoot.
  Bedrijf/School-bestellingen: indien u via een bestelbon wil aankopen: neem contact op via info@nanuq.be

  Klik hier
 • De Rotonde
  De Rotonde

  In dit boek opent het populaire Radio 2-programma voor het eerst haar deuren voor het grote publiek. Wat gebeurt er voor, tijdens en tussen de opnames? Loopt er soms iets fout? Hebben sommige gasten speciale goestingskes? Wie kwam er bijna niet opdagen? Wie werd er even dood gewaand? Welke gast heeft altijd een verrekijker in zijn koffer zitten, en wie een snorkel? Rotondeproducer Veerle Segers vertelt hoe het populaire Radio 2-programma gemaakt wordt, en wat de tot nog toe 134 bekende gasten in Westende beleefd hebben de voorbije jaren. Een unieke blik achter de schermen alsof je erbij was met prachtige foto’s van Piet De Kersgieter.

  Klik hier
 • Boerke Bijbel 2
  Boerke Bijbel 2

  Na de eerste Boerke bijbel én vijf thema-albums met de onfortuinlijkste landbouwer ter wereld, verschijnt eind november 2020 deel twee van de Boerke Bijbel. Boerke Bijbel 2 bundelt bijna 200 paginagrappen die niet eerder in albumvorm verschenen, en die in Vlaanderen wekelijks werden voorgepubliceerd in Knack Focus. Boerke is de universele loser. Of hij nu boer is of astronaut, ridder of brandweerman, hij trekt altijd aan het kortste eind. Boerke wil meedoen met de wereld, maar begrijpt de codes niet. Vaak sterft hij op het einde van een verhaal, om dan in het volgende verhaal te verrijzen, zoals dat gaat met cartoonfiguren. Om dan in het volgende verhaal weer met beide voeten in het ongeluk te lopen.

  Klik hier

Ons Aanbod

Boeken, Strips, DVD's

In de kijker

Beestig koud!
In winkelmand 9,95

Beestig koud!

Een stripverhaal, waar spanning, avontuur en leesplezier centraal staan.

Wiep woont in een flat in het dorp. Ze krijgt van Pappie en Pieppa geen kat, geen hond… Het is winter en Wiep zorgt voor het konijn van buurvrouw Annie. En ze wil dat heel erg goed doen…

Lees-trip zet in op plezier beleven aan lezen via aantrekkelijke, boeiende stripverhalen. Door aangepaste teksten aan het leesniveau gecombineerd met strips en tekeningen worden kinderen en jongeren gemotiveerd om kennis te maken met deze grappige verhalen. Er zijn drie niveaus in de Lees-trip: beginnende lezers (geel) gevorderde lezers (groen) ervaren lezers (paars). Er is ook een vierde afzonderlijk niveau (blauw) voor anderstalige (oudere) lezers.

Voeg toe aan verlanglijst