• De Rotonde
  De Rotonde

  Geef jouw mama een uniek geschenk voor Moederdag! Bestel hier jouw versie van 'De Rotonde' en vermeld aan het einde van het bestelproces jouw boodschap (bij de bestelnotities). Christel noteert deze boodschap voor jouw bijzondere mama in het boek en signeert dit. Zo kan jij een uniek boek cadeau doen aan mama! In dit boek opent het populaire Radio 2-programma voor het eerst haar deuren voor het grote publiek. Wat gebeurt er voor, tijdens en tussen de opnames? Loopt er soms iets fout? Hebben sommige gasten speciale goestingskes? Wie kwam er bijna niet opdagen? Wie werd er even dood gewaand? Welke gast heeft altijd een verrekijker in zijn koffer zitten, en wie een snorkel? Rotondeproducer Veerle Segers vertelt hoe het populaire Radio 2-programma gemaakt wordt, en wat de tot nog toe 134 bekende gasten in Westende beleefd hebben de voorbije jaren. Een unieke blik achter de schermen alsof je erbij was met prachtige foto’s van Piet De Kersgieter.

  Klik hier
 • Boerke kijkt kunst
  Boerke kijkt kunst

  Boerke heeft het oog van een kunstenaar! Het staat op zijn nachtkastje, op sterk water, naast het oor van Van Gogh. In BOERKE KIJKT KUNST laat onze eeuwige loser nu ook zijn artistieke kant spreken. Hij opent een pot gitzwarte verf en neemt de grote werken uit de kunstgeschiedenis onder handen in zijn typische hilarische stijl: cynisch, grof én ongenuanceerd. Kortom, zoals kunst moet zijn.

  Klik hier
 • Boerkes Bijbel
  Boerkes Bijbel

  Pieter De Poortere debuteerde met zijn zwijgzame Boerke in 1999. De unieke kruising van zijn cynische humor en onschuldige tekenstijl oogstte onmiddellijk veel bijval. In 2001 werd hij bekroond met de prijs voor beste Nederlandstalige album van het jaar. Er volgden publicaties in de Nederlandstalige en Franse pers.“De grote kracht van auteur Pieter De Poortere is dat hij schier eindeloos kan variëren op een bekend gegeven. De dikke lijnen, gezellige kleuren en afgeschermde sprookjeswereld zet hij tegenover een oneerbiedige humor, met glim- en schaterlach tot gevolg.” Aldus Focus Knack, het weekblad waarin de gags van Boerke verschijnen. Intussen volgden vertalingen in Frankrijk, Spanje, Hongarije, Finland en de VS.De eerste vijf delen zijn nu eindelijk gebundeld in deze Bijbel.

  Klik hier

De Rotonde

Het ideale moederdag-cadeau!

Geef jouw mama een uniek geschenk voor Moederdag! Bestel hier jouw versie van ‘De Rotonde’ en vermeld aan het einde van het bestelproces jouw boodschap (bij de bestelnotities). Christel noteert deze boodschap voor jouw bijzondere mama in het boek en signeert dit. Zo kan jij een uniek boek cadeau doen aan mama!  
Bestel jouw boek hier

Ons Aanbod

Boeken, Strips, DVD's

In de kijker

Jubilee
In winkelmand 10,00

Jubilee

PRE-ORDER: Bestel nu uw DVD en ontvang voor het einde van 2018 een gesigneerd exemplaar.

Hoera! Han solo staat 10 jaar op de Vlaamse podia. En hem kennende zal dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Met klinkende titels als “Racist”, “Multikul”, “Bedankt” en “Kloenke” heeft Han solo er als allereerste extreem-rechtse stand-up comedian van Vlaanderen

4 avondvullende shows op zitten. Steevast stond hij op de barricades, ging hij zijn volk voor, reikte hij oplossingen aan de verziekte politiek en bracht hij komisch heil om de gemoederen te bedaren…

Géén stapje terug, maar een tandje bij. Géén bloemen noch kransen, maar verbaal vuurwerk. Geen klassieke ‘Best of’-show, maar een stevig buffet van oud materiaal met nieuwe meningen én nieuw materiaal met aloude energie.

Want na een decennium roepen, tieren en tegen alles trappen wat los- én vasthangt, vindt Han solo het hoog tijd om kritisch terug te kijken op zijn aanwezigheid in het comedylandschap. Dus leg maar alvast een Rennie klaar, want deze JUBILEE wordt happen, slikken én verteren tegen sneltreinvaart. 100 minuten lang.

Voeg toe aan verlanglijst