• Super Mickey
  Super Mickey

  Super Goofy, haalt zijn krachten uit magische pindanoten maar Boris Boef krijgt enkele van  die pindanoten op zijn bord. Dit zorgt voor zéér veel problemen in de stad. Mickey, die geen pindanoten heeft gegeten en dus geen superkrachten krijgt, moet met behulp van zijn slimheid de problemen oplossen.

  Klik hier
 • Het grote taalspel Frans
  Het grote taalspel Frans

  [video width="1920" height="1080" mp4="http://nanuq.be/wp-content/uploads/2019/07/HETGROTETAALSPELFRANS_METPANCARTE_LORES.mp4"][/video]

  Verover zo snel mogelijk 10 Franse regio’s en win Het grote taalspel Frans! Via schrijven, tekenen, uitbeelden, spreken, quizen en vertaalopdrachten oefenen spelers basiswoordenschat en -spraakkunst Frans in. Het spel combineert een grote educatieve waarde met een aantrekkelijk spelconcept. Door het gebruik van actiekaarten kan het spel strategisch gespeeld worden. Onbewust leren en herhalen de kinderen woordenschat en spraakkunst, terwijl ze strijden om een extra regio of een actiekaart. De variatie in de opdrachten zorgt dat spelers enthousiast blijven tot de laatste dobbelworp en stimuleert ook kinderen die moeite hebben met de taal. Het grote taalspel Frans is een spel voor 2 tot 4 spelers en kan zowel thuis als op school gespeeld worden. De inhoud sluit aan bij de leerplannen en eindtermen van de basisschool. Maar het spel is ook geschikt voor jongeren in de eerste graad van het secundair onderwijs, als herhaling of opfrissing. Nog nooit was spelend leren zo leuk! Deze versie van het spel is een update van de vorige versie uit 2007 en sluit inhoudelijk nog beteraan bij de visie op taalonderwijs die in de leerplannen en eindtermen nagestreefd wordt. Daar- naast kreeg ook de kaart van Frankrijk een update en worden de nieuwe regio’s sinds 2014 getoond.
  Voordelen om Het grote taalspel Frans te spelen: - leuke spelvorm met oog voor educatieve doelen -  goede herhaling en inoefening van de leerstof uit het onderwijs -  werkt motiverend voor alle spelers -  met extra (moeilijke) vragen voor ouders -  sluit nauw aan bij de visie op taalonderwijs Frans volgens de leerplannen en eindtermen. ERRATA: Er is een typfout door de correctieronde van onze redacteurs geglipt. Op sommige kaartjes staat in een vraag 'une meuble'. Dit moet uiteraard 'un meuble' zijn.  Bij een volgende druk wordt dit aangepast. Heeft u een doos uit de eerste druk dan kan u dit evt. met balpen aanpassen. Bedrijf/School-bestellingen: indien u via een bestelbon wil aankopen: neem contact op via info@nanuq.be

  Klik hier
 • De Rotonde
  De Rotonde

  In dit boek opent het populaire Radio 2-programma voor het eerst haar deuren voor het grote publiek. Wat gebeurt er voor, tijdens en tussen de opnames? Loopt er soms iets fout? Hebben sommige gasten speciale goestingskes? Wie kwam er bijna niet opdagen? Wie werd er even dood gewaand? Welke gast heeft altijd een verrekijker in zijn koffer zitten, en wie een snorkel? Rotondeproducer Veerle Segers vertelt hoe het populaire Radio 2-programma gemaakt wordt, en wat de tot nog toe 134 bekende gasten in Westende beleefd hebben de voorbije jaren. Een unieke blik achter de schermen alsof je erbij was met prachtige foto’s van Piet De Kersgieter.

  Klik hier

Het grote taalspel Frans

Ga de strijd aan met je vrienden en verover Frankrijk! Het unieke spelsysteem zorgt er voor dat je tactische keuzes moet maken. Bezorg jezelf voordelen en dwarsboom de plannen van je medespelers door op het juiste moment actiekaarten te gebruiken!
Meer info

Ons Aanbod

Boeken, Strips, DVD's

In de kijker

Jubilee
In winkelmand 10,00

Jubilee

PRE-ORDER: Bestel nu uw DVD en ontvang voor het einde van 2018 een gesigneerd exemplaar.

Hoera! Han solo staat 10 jaar op de Vlaamse podia. En hem kennende zal dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Met klinkende titels als “Racist”, “Multikul”, “Bedankt” en “Kloenke” heeft Han solo er als allereerste extreem-rechtse stand-up comedian van Vlaanderen

4 avondvullende shows op zitten. Steevast stond hij op de barricades, ging hij zijn volk voor, reikte hij oplossingen aan de verziekte politiek en bracht hij komisch heil om de gemoederen te bedaren…

Géén stapje terug, maar een tandje bij. Géén bloemen noch kransen, maar verbaal vuurwerk. Geen klassieke ‘Best of’-show, maar een stevig buffet van oud materiaal met nieuwe meningen én nieuw materiaal met aloude energie.

Want na een decennium roepen, tieren en tegen alles trappen wat los- én vasthangt, vindt Han solo het hoog tijd om kritisch terug te kijken op zijn aanwezigheid in het comedylandschap. Dus leg maar alvast een Rennie klaar, want deze JUBILEE wordt happen, slikken én verteren tegen sneltreinvaart. 100 minuten lang.

Voeg toe aan verlanglijst