• Kaap Kweet
  Kaap Kweet

  Om Kaap Kweet te spelen heb je ook nog een apart verkrijgbare vragenset nodig! Reis langs Kaap Kweet om als eerste alle edelstenen te verzamelen. Los in elke wereld een vraag juist op en neem die kostbare edelsteen mee. Of kies je liever voor een fiets, paard, limo, raket, schildpad of dino om door te kunnen reizen naar een van de andere werelden? Blokkeer wegen, denk strategisch en versla je tegenstanders! Dit leerrijke en spannende spel loodst kinderen spelenderwijs door de leerstof van de basisschool. Met deze speldoos en een vragenset met de leerstof per leerjaar oefenen kinderen op hun niveau. Elke speler kan een vragenset van zijn/haar leerjaar gebruiken. Zo kunnen verschillende leeftijden samen spelen! Het leukste spel over alles wat je leert in de basisschool! Alle leerdomeinen komen aan bod. De vragensets, opgesteld door onderwijsspecialisten, zijn volledig aangepast aan de eindtermen. Elke vragenset bevat 87 kaartjes met meer dan 520 vragen én antwoorden. In elke vragenset zitten vragen over wiskunde, taal, wereldoriëntatie - natuur, techniek, tijd, ruimte, samenleving, muzische vorming, motorische ontwikkeling (en voor 5 en 6 ook over Frans).

  Bekijk hier de spelregels.

  In minder dan 4 minuten kan je beginnen spelen!
  [embed]https://vimeo.com/564958638?autoplay=1[/embed]   Voordelen om Kaap Kweet te spelen:
  • op een leuke manier checken hoe kinderen de leerstof uit hun leerjaar hebben verwerkt.
  • elk kind kan op zijn eigen niveau meespelen doordat er voor elk leerjaar een afzonderlijke vragenset beschikbaar is. Zo kunnen verschillende leeftijden samen spelen!
  • De vragensets, opgesteld door onderwijsspecialisten, zijn volledig aangepast aan de eindtermen.
  • Aandacht voor de hedendaagse diversiteit op vlak van gender, huidskleur en rollenpatroon-doorbrekend.
  • Er werd ook zeer veel aandacht besteed aan het spelmateriaal met mooie edelstenen en uitsparingen in de spelersborden zodat je niet steeds alle edelstenen moet gaan zoeken als iemand eens tegen de tafel stoot.
  Bedrijf/School-bestellingen: indien u via een bestelbon wil aankopen: neem contact op via info@nanuq.be

  Klik hier
 • Lam
  Lam

  Zoekprentenboek voor alle leeftijden! Enkel de achterkant bevat tekst. De vertaling hiervan is beschikbaar op een afzonderlijke bladwijzer in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Chinees. Wil je zo'n anderstalige bladwijzer meld dit dan in het opmerkingenvak tijdens het bestelproces. A beautiful book for all ages! Only the backcover contains text. The translation is available on a separate bookmark in English, French, German, Spanish and Chinese. If you want a foreign-language bookmark, you can report this in the comments box during the ordering process.

  Naar aanleiding van de tentoonstelling “Van Eyck. Een optische revolutie” in het Museum voor Schone Kunsten Gent

  Waar is Lam?
  Zonet stond het nog op het schilderij.Waar is het naartoe?
  Volg Lam op zijn spannende vlucht uit het museum, door de mooie stad Gent.
  Speur ook naar de andere verdwenen figuren en de vele verborgen details.
  Jong én oud ontdekken zo op een speelse manier het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck.

  Klik hier
 • Super Mickey
  Super Mickey

  Super Goofy, haalt zijn krachten uit magische pindanoten maar Boris Boef krijgt enkele van  die pindanoten op zijn bord. Dit zorgt voor zéér veel problemen in de stad. Mickey, die geen pindanoten heeft gegeten en dus geen superkrachten krijgt, moet met behulp van zijn slimheid de problemen oplossen.

  Klik hier

Ons Aanbod

Boeken, Strips, DVD's

In de kijker

Altijd feest!

Altijd feest!

Hendrik en Poes houden van feest.
Elk jaar vieren ze één keer Nieuwjaar. Hendrik en Poes vinden dat te weinig. Hun buren en vrienden vieren Nieuwjaar op andere dagen.
Hendrik en Poes feesten mee!
Ze vinden dat heel fijn!

‘Altijd feest!’ is een grappig verhaal waarin verschillende soorten nieuwjaarsfeesten aan bod komen.
Ook al zien ze er soms wat anders uit toch is de kern van al die feesten dezelfde doorheen alle culturen: verbondenheid.

Hendrik en Poes ontdekken dit in dit verhaal zonder daarbij hier een moraliserende boodschap te brengen. De lezers maken op een ongedwongen manier kennis met andere feesten.

Lees-trip zet in op plezier beleven aan lezen via aantrekkelijke, boeiende stripverhalen. Door aangepaste teksten aan het leesniveau gecombineerd met strips en tekeningen worden kinderen en jongeren gemotiveerd om kennis te maken met deze grappige verhalen. Er zijn drie niveaus in de Lees-trip: beginnende lezers (geel) gevorderde lezers (groen) ervaren lezers (paars). Er is ook een vierde afzonderlijk niveau (blauw) voor anderstalige (oudere) lezers.

Voeg toe aan verlanglijst